четвер, 07 квітня 2022 09:51

Добровольців кличуть поволонтерити в три звільнені області

Добровольців кличуть поволонтерити в три звільнені області
Спеціалістам ДСНС потрібна допомога у розбиранні завалів. Фото: ДСНС України

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко закликав долучитися до відбудови інфраструктури в Київській, Чернігівській і Сумській областях.

Там потрібні добровольці для розбирання завалів, заявив він в ефірі українського телемарафону, передає Gazeta.ua.

За словами Денисенка, лише в Бучі на Київщині зруйнували 18 багатоповерхівок. Ще 112 приватних будинків неможливо оновити. Тож рятувальникам потрібна допомога, щоб розібрати завали в населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Орки ходять по всіх хатах, вимітають продукти. Але сало не їдять" - як живе й приймає переселенців селище під боком у Білорусі

"Масштаби руйнувань справді величезні. Якщо є здоров'я, дозволяють час, дозволяють можливості, на сайті ДСНС є анкета добровольця, заповнюйте, будь ласка. Ваші руки зараз потрібні на Київщині, Чернігівщині, Сумщині як ніколи", - заявив він.

Росія вивела свої війська з Київської та Чернігівської областей. Повне виведення підтвердили лише за останні 24 год., за даними Пентагону. Там попередили, що загарбники могли залишити після себе міни, які ще потрібно буде знешкодити. Імовірно, далі всі сили окупанти зосередять на Сході України.

Зараз ви читаєте новину «Добровольців кличуть поволонтерити в три звільнені області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі