пʼятниця, 26 травня 2006 15:49

Дніпропетровські піраньї готуються до нересту

 

На озері Касянка в передмісті Дніпропетровська за два дні виловили три піраньї, які готувалися до нересту. Про це повідомив на прес-конференції в Дніпропетровську начальник Нижньодніпровського Державного басейнового управління живих водних ресурсів Анатолій Сергієнко.

Ветеринарна служба тимчасово заборонила продаж акваріумних піраній у двох дніпропетровських зоомагазинах, де їх виявили в продажі. Дніпропетровські рибінспектори продовжують проводити спеціальні операції з вилову екзотичних риб-хижаків.

Повідомлення про появу мешканців Амазонки в Касянці були підтверджені 23 травня, коли іхтіологи з Нижньодніпровського державного басейнового управління водно-живих ресурсів виловили п"ять піраній, величиною від 10 до 15 сантиметрів. Після цього українські влада розпорядилися перевірити всі основні водоймища Дніпропетровської області на наявність піраній, пише Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровські піраньї готуються до нересту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі