пʼятниця, 08 лютого 2008 10:37

Дітям Бреда Пітта і Анджеліни Джолі загрожують викрадачі

Анджеліна Джолі і Бред Пітт підсилили безпеку у себе удома після того, як їх дочка Шилох Нувель потрапила під приціл викрадачів, повідомляє Daily Mail.

Біля дверей одного з будинків, що належать подружжю,   було залишено попередження у вигляді фотографії 20-місячного малятка і записки із словами: "Ми вже близько".

Обізнане джерело розповідає: "Вони схвильовані. Шилох охороняють цілодобово, а Бред і Енджі прагнуть не виводити її з дому. Хтось дістався до їх порогу і залишив загрозу на адресу Шилох". Послання було залишене на початку січня, уточнило джерело.

Шилох, єдиної рідної дочки  44-річного Пітта і 32-річної Джолі, яка зараз, з чуток, знову вагітна, не було видно на публіці з 4 січня, пише журнал Life&Style.

Джерело додає: "Бред і Енджі зроблять все, щоб захистити своїх дітей. Малюкам часто надходили погрози, але цього разу вони підійшли дуже близько. Вони, безумовно, більше за інших знаменитостей думають про безпеку".

Будинок Пітта і Джолі в Каліфорнії має вражаючу систему безпеки Вона включає диспетчерську вартістю близько 250 тис. доларів, в яких працюють не менше чотирьох осіб. Камери з надчутливими датчиками, що реагують на рух, попереджають охорону про будь-яких можливих зловмисників.

На думку спостерігачів, в 2008 році на безпеку зоряна голлівудська пара може витратити 5 млн доларів, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Дітям Бреда Пітта і Анджеліни Джолі загрожують викрадачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі