понеділок, 02 травня 2022 13:40

Дитячі садки у 16 регіонах частково відновили роботу - МОН

Дитячі садки у 16 регіонах частково відновили роботу - МОН
Частина садочків використовують у роботі елементи дистанційного навчання. Фото: pixabay.com

В Україні роботу відновили понад 3,4 тис. дитячих садочків у 16 регіонах.

У 10 областях деякі заклади дошкільної освіти працюють у змішаному або звичному форматі. У садочки також пішли 1,8 тис. дітей-переселенців, заявив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

"Частина садочків використовують у роботі елементи дистанційного навчання. Заклади дошкільної освіти у шести регіонах створили чергові групи або продовжили змішаний чи очний формат навчання. У решті областей дитячі садочки не працюють", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді заговорили про видачу атестатів і дипломів через "Дію"

Станом на 28 квітня дистанційну форму навчання організували вже в понад 12,6 тис. шкіл, навчання продовжують майже 3,7 млн учнів. До навчання також приєдналися понад 88 тис. учнів-переселенців.

Через ворожі бомбардування та обстріли пошкодили 1570 закладів освіти. 111 з них зруйновані повністю. Найгірша ситуація у Донецькій, Харківській, Миколаївській, Сумській, Київській, Херсонській, Житомирській і Чернігівській областях.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі садки у 16 регіонах частково відновили роботу - МОН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі