четвер, 04 вересня 2008 14:05

Десять людей убито під час бомбардування на півдні Афганістану

Десять осіб загинули в результаті бомбардування з повітря в ніч на четвер авіацією НАТО населеного пункту Сабз повіту Надалі південної афганської провінції Гільменд, повідомляє в четвер телеканал "Айна" з посиланням на представника сил безпеки провінції.

За раніше переданою інформацією, убиті були бойовики радикального руху "Талібан". Телеканал відзначає, що, за повідомленнями з місця інциденту, всі "таліби" виявилися мирними жителями, які загинули під бомбами під час сну.

"Прес-секретар" талібів Карі Юсуф Ахмаді повідомив в зв"язку з цим представникам ЗМІ, що ніхто з бойовиків руху не постраждав, оскільки всі вони заздалегідь залишили район передбачуваного бомбардування.

Два дні тому командування НАТО і ISAF, відзначає "Айна", повідомляло про завершення успішної бойової операції в провінції Гільменд, в результаті якої було знищено близько 220 талібів, проте авторитети і старійшини районів, де вона проходила, заявляють, що всі убиті - мирні жителі і що доповідь про це скоро надійде центральній кабульській владі, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Десять людей убито під час бомбардування на півдні Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі