понеділок, 07 квітня 2008 12:26

Держдума РФ затвердить Путіна головою уряду 8 травня

Держдума РФ затвердить Путіна головою уряду 8 травня
Затвердження кандидатури Володимира Путіна на пост голови уряду відбудеться в Держдумі 8 травня. Про це в понеділок заявив спікер нижньої палати парламенту Борис Гризлов.

"Ми чекаємо 7 травня, коли буде інавгурація (вибраного президента Дмитра Медведєва), і 8 травня, коли ми затверджуватимемо кандидатуру Володимира Путіна на пост прем"єр-міністра", - заявив Гризлов.

Раніше в пресі вже з"являлися припущення про можливість затвердження Путіна головою уряду 8 травня. Як повідомлялося, думка про необхідність швидкого затвердження нового прем"єра виникла в адміністрації президента, оскільки в уряді панує неробоча атмосфера.

Згідно з Конституцією, уряд складає повноваження в день інавгурації президента, який призначає виконуючого обов"язки прем"єр-міністра і протягом двох тижнів вносить його кандидатуру на затвердження в Держдуму. На розгляд цієї кандидатури нижній палаті парламенту відводиться тиждень, повідомляє РІА Новини

Зараз ви читаєте новину «Держдума РФ затвердить Путіна головою уряду 8 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі