четвер, 09 жовтня 2014 20:46

Депутати, що голосували за закони 16 січня, мають пройти у зоні АТО через штурмові загони

Депутати, що голосували за закони 16 січня, мають пройти у зоні АТО через штурмові загони
Фото: Микола Марченко

Початку 3 світової війни сприяла 5 колона, котра особливо сильно була представлена у Верховній Раді , а також у армії та інших структурах України. Про це, зокрема, говорив командир полку "Дніпро-1" Юрій Береза у курортному Миргороді.

Зустріч із ним організували у місцевому Будинку культури.

"22–23 серпня неввічливі зелені чоловічки зайшли на Донбас, і по суті ми маємо початок 3-ої світової війни. У центрі Європи війська однієї держави, яка зокрема нам гарантувала територіальну цілісність згідно Будапештського протоколу, напали на іншу державу. Наша недалека історія говорить про те, що ворог або 5 колона дуже гарно мімікрує, дуже гарно змінюється та підлаштовується під виклики часу. Я хочу нагадати про закони 16 січня. Усі, хто голосував за закони 16 січня не мають права представляти українську владу у найближчі мінімум 30 років. Якщо хтось вважає, що держава Україна без нього, без його досвіду не може прожити, то будь ласка – на передній край. Є у полку "Дніпро-1" штурмовий загін. То ж я готовий прийняти всіх депутатів від Партії регіонів і не лише від ПР і перевірити, як насправді вони готові захищати українські державу та народ, котрих вони збираються представляти у ВР України. Якщо цього не буде, коли ці особи не зрозуміють цього, то я як один із командирів військових загонів, котрі безперервно у боях із квітня місяця, гарантую, що та люстрація, котра відбулася із Шуфричем у Одесі, коли він із Шуфрича перетворився у Кутузова, то це буде дєтський лєпєт,– говорить Юрій Береза.

Пояснює, якщо спробують різними шляхами пролізти у ВР, то летітимуть через вікна. Бо інакше діяти ми зараз не можемо. Бо або втратимо державу, або її набудемо.

Зараз ви читаєте новину «Депутати, що голосували за закони 16 січня, мають пройти у зоні АТО через штурмові загони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі