вівторок, 12 грудня 2023 09:46

День Сухопутних військ: Залужний показав кадри бойової роботи воїнів

День Сухопутних військ: Залужний показав кадри бойової роботи воїнів
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав бійців із Днем Сухопутних військ. Фото: скірншот

Із Днем Сухопутних військ бійців привітав Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Він нагадав, що другий рік поспіль Україна відзначає цей день в умовах великої війни, захищаючи країну від російської ворожої навали. Кадри бойової роботи військ Залужний опублікував у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сміливі. Героїчні. Потужні": Зеленський подякував воїнам Сухопутних військ

"Ви - надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави!" - зазначив генерал.

Головнокомандувач подякував кожному воїну, хто боронить країну в складі Сухопутних військ ЗСУ, захищаючи рідний дім та майбутнє наших дітей.

"З вами пам'ять і слава наших загиблих побратимів. З вами вірність країні, обов'язку і присязі!" - наголосив Залужний.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський привітав воїнів із професійним святом. Він наголосив, що основний тягар нинішньої війни випав саме на бійців Сухопутних військ.

Він також окремо звернувся до бійців штурмових бригад. Відзначив колосальну самовідданість українських артилеристів, танкістів, льотчиків армійської авіації, воїнів протиповітряної оборони Сухопутних військ.

Зараз ви читаєте новину «День Сухопутних військ: Залужний показав кадри бойової роботи воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі