вівторок, 25 червня 2024 14:45

Де на фронті найгарячіше: повідомили останні новини

Де на фронті найгарячіше: повідомили останні новини
Найбільша інтенсивність боїв на Лиманському та Краматорському напрямках. Фото: Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 75 бойових зіткнень.

Найбільшу активність з початку доби російські загарбники проявляють на Покровському напрямку, повідомляє Генштаб.

Висока інтенсивність наступальних дій окупантів зберігається на Лиманському та Краматорському напрямках й у районі Торецька.

Прикордонні населені пункти Сумської та Чернігівської областей потерпають від артилерійських обстрілів.

Тривають бої поблизу Вовчанська. Там відбили один з чотирьох штурмів противника.

Куп'янський напрямок

Російські війська за підтримки авіації шість разів намагалися витіснити українських захисників із позицій у районах Степової Новоселівки та Піщаного. Чотири спроби окупантів просунутися вперед нашими відбили, два боєзіткнення тривають. Ситуація контрольована.

Лиманський напрямок

Одинадцять разів загарбники атакували підрозділи Сил оборони поблизу Копанок, Греківки, Макіївки, Невського та у Серебрянському лісі. Сім штурмових дій українські війська відбили, чотири боєзіткнення продовжуються.

Сіверський напрямок

Окупанти активні у районах Білогорівки, Верхньокам'янського, Спірного та Виїмки. П'ять атак відбили, ще дві тривають.

Краматорський напрямок

Загарбники намагаються вклинитися у нашу оборону. Українські військові успішно відбили шість штурмів противника. У районах Часового Яру та Іванівського продовжуються два боєзіткнення.

Ворог не збавляє темпів наступальних дій на напрямку Горлівка - Торецьк. Сил оборони відбили чотири атаки, ще дві продовжуються.

Покровський напрямок

Від початку доби російські загарбники 26 разів атакували українські позиції неподалік Новоолександрівки, Воздвиженки, Євгенівки, Сокола, Новоселівки Першої та Яснобродівки. Оборонці відбили вже 24 ворожі атаки, ще дві тривають.

Времівський напрямок

Два з чотирьох штурми окупантів Поблизу Костянтинівки та Урожайного успіху не мали.

Оріхівський напрямок

Загарбники двічі атакували наші позиції у районі Роботиного та Малої Токмачки. Одну атаку українські воїни відбили, ще одна триває.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Ситуація у Вовчанську нині перетворилась на "піхотну бійню". Адже російське командування береже техніку, а на м'ясні штурми кидає солдатів, пишуть західні ЗМІ.

У бій йде лише російська піхота, яка гине у колосальних кількостях внаслідок успішної роботи українських безпілотників та артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Де на фронті найгарячіше: повідомили останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі