середа, 27 червня 2018 09:22

Де можна відпочити на вихідних

Де можна відпочити на вихідних
Тривалі вихідні до Дня Конституції надихнули українців вирушити в подорожі. Фото - TravelYourWay

Тривалі вихідні до Дня Конституції надихнули українців вирушити в подорожі. Хто має біометричний паспорт - обирає закордонні тури.

Кому за кордон поїхати не вдалося – пропонують тури по Україні, передає "Сегодня".

З біометричним паспортом на чотири дні можна з'їздити в Європу. Наприклад, триденний автобусний тур зі Львова до Кракова з відвідуванням ще кількох міст обійдеться в €110 з людини. А в деяких агентствах до недавнього часу можна було зловити триденні тури на Кіпр за 3 тис. грн з людини.

Багато українців саме на свята запланували початок відпустки в Туреччині і Єгипті. Але тури тривалістю від п'яти днів вже майже розібрали. Втім, заспокоюють туроператори, якщо за кордон поїхати не вдалося, можна вибрати цікавий маршрут по Україні. Наприклад, піднятися на найвищу гору - Говерлу. Організатори за такий вид відпочинку візьмуть від півтори тисячі гривень. Можна поїхати в тур по замках Західної України. Це обійдеться в 3 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгипет продовжив режим надзвичайного стану: що це означає для українських туристів

У Львові на свята проходить ще й джазовий фестиваль. Однак придбати залізничні квитки, а також знайти бюджетний варіант житла вже буде складно.

Ще можна з'їздити до моря, наприклад, в Одесу. Проживання з екскурсіями обійдеться в півтори тисячі гривень на добу.

У червні в Україні 10 святкових і вихідних днів, чотири з них поспіль. У цьому році День Конституції, 28 червня, припадає на четвер. Кабінет міністрів рекомендував перенести робочий день з п'ятниці, 29 червня, на суботу, 23 червня. У передсвятковий день 27 червня робочий день скорочено на одну годину.

Зараз ви читаєте новину «Де можна відпочити на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі