середа, 15 червня 2022 22:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов розповів, чому РФ не потрібні "референдуми" на захоплених територіях

Данілов розповів, чому РФ не потрібні "референдуми" на захоплених територіях
"Референдумів" не буде, бо РФ призначає росіян на "керівні посади". Фото: Офіс президента

Російська Федерація не буде проводити так звані "референдуми" на захоплених територіях України, оскільки призначає росіян на "керівні посади".

Окрім цього, Росія навіть не намагатиметься легітимізувати приєднання окупованих територій, а просто братиме їх під свій контроль. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов в етері національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пентагоні розповіли про агресивні наміри Путіна

"Це класична форма. Спочатку взяти допомогу тих зрадників, які погодилися на певний період часу очолювати органи. Але тепер РФ зриває всі маски та ставить росіян на управління тими територіями, які захоплені. Це ще раз говорить про те, що вони не будуть, ймовірно, проводити "референдуми", а просто росіян призначатимуть на посади", - заявив Данілов.

Кремль планує об'єднати ОРДЛО, а також захоплені території Херсонської та Запорізької областей України в один федеральний округ у складі Росії. Його створять після того, як на цих територіях відбудуться "референдуми" щодо приєднання до складу Росії.

Усі намагання Кремля анексувати частину України матимуть серйозні наслідки. Потрібно посилити санкції проти РФ, наголосив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Данілов розповів, чому РФ не потрібні "референдуми" на захоплених територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі