субота, 05 березня 2022 22:33

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ця ї**ча куплена війна. У нас із 60 танків залишилося 12" - опублікували перехоплені розмови окупантів

"Ця ї**ча куплена війна. У нас із 60 танків залишилося 12" - опублікували перехоплені розмови окупантів
У мережі виставляють перехоплені розмови російських окупантів. t.me/Pravda_Gerashchenko

У мережі продовжують публікувати перехоплені розмови російських окупантів з рідними. Один з ворогів телефонує до дружини і дітей, аби попрощатися. Каже, його скоро уб'ють. Просить дружину чекати на похоронку.

"Але, доню моя, привіт, зайка. Папа ціленький, донечко. Ладно, нехай спить. Нам сказали нах.й йти вперед, а ми в оточенні. Танків залишилося мало. Всю техніку перебили. У мене Мішу Буянова чуть не підстрелили, бл.ть, прикрив його".

"Себе прикрий, бл.ть. У тебе діти, нах.й, дома", - відповідає йому дружина.

"Себя прикрываю, - плаче. – Чесно кажучи, завтра, якщо дадуть команду "вперед"... Скільки нас тут, бл.дь, 500-600 чоловык... Ми ляжем всі. Дадуть команду "назад", ми теж ляжем всі... (плаче). У нас нема виходу. Люди сьогодні пішли вперед. Деякі гинуть так, що від них нічого не залишаєтться. Так що, чесно кажучи, чекай похоронку (плаче).

"Ти приїдеш живий і здоровий звідти", - каже жінка.

"Ця їбуча куплена війна, бл.дь. У нас з 60 танків залишилося 12. Сьогодні виїхав на танку, вийшов з танка і п.зда прийшла зразу. Ладно! Цілуй діток за мене. Дітям завтра скажеш, що живий-здоровий. Дай сину трубку. Здоров, батько дзвонить. Чьо, сам як?"

"А чьо срочно?"

"Та не знаю, може, востаннє виходжу на зв'язок".

"Когось убив?"

"Так"

"Кого вбив?" (сміється)

"Багато кого".

За 10 днів війни в Україні загинули понад 10 тисяч російських окупантів.

Зараз ви читаєте новину «"Ця ї**ча куплена війна. У нас із 60 танків залишилося 12" - опублікували перехоплені розмови окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі