пʼятниця, 31 жовтня 2008 12:23

Чоловік помер під час перегляду порно (ФОТО)

 

23-річний лондонець Кріс Ніколс помер у власній спальні від надмірного збудження під час перегляду порнофільму. В нього зупинилося серце.

Сталося це декілька тижнів після того, як Крісу зробили операцію на відкритому серці.

Тіло хлопця знайшла його мати Клер у будинку родини в Редхілі. На судовому слідстві вона звернулася до патолога Доктора Марі Шеперда, який оглядав Кріса після його смерті, з питанням, чи серцевий напад стався саме через відео.

"Кріс дивився порнофільм, коли я знайшла його. - розповідає вона. - Пізніше я сказала чоловіку: "Я знаю, що трапилося. Це, певно, прилив адреналіну, тому що він надто збудився . Чи не могло це стати причиною серцевого нападу?"

Доктор Шеперд відповід:"Будь-яке перенапруження чи збудження могли спричинити сильну аритмію серця. Тому, так, це могло бути причиною."

Кріс народився з вродженою серцевою недостатністю, яку не можна вилікувати повністю.

Йому робили операцію на відкрите серце ще у 15 місяців, і потім іншу, після серцевого нападу в квітні. Крім того, хлопець страждав від аутизму, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік помер під час перегляду порно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі