четвер, 14 вересня 2023 06:01

Цим трьом знакам вдаватиметься все й одразу – гороскоп на 14 вересня

Цим трьом знакам вдаватиметься все й одразу – гороскоп на 14 вересня
Дозвольте собі раніше закінчити роботу. Більше відпочивайте протягом дня. Фото: pixabay.com

14 вересня проведіть серед людей, яких знаєте і яким довіряєте. Це час примирення. Уляжуться сварки та емоції. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це доба напередодні молодика, - говорить астрологиня. - Такий день не підходить для початку чогось нового. Чим би воно не було. Бракуватиме сил навіть для поточних справ. Дозвольте собі раніше закінчити роботу. Більше відпочивайте протягом дня. Початок нового курсу навчання краще відкласти до наступного тижня. Вирушайте у справах заздалегідь. Траплятимуться затримки в дорозі. Зачекайте з переїздом на нове місце проживання. По-королівськи себе відчують Риби, Леви і Стрільці. Цим трьом знакам вдаватиметься все і одразу. Бажано влаштувати генеральне прибирання. Позбавитися мотлоху в домі. Уповільнюється обмін речовин. Не перевантажуйте шлунок. Початок нового курсу лікування перенесіть на п'ятницю".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не починайте чогось нового. Не заливайте фундамент дому, не відкривайте магазин чи фірму. Наробите помилок, які доведеться виправляти до кінця року.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Пережити темні часи допоможе закоханість. Відчуєте приплив почуттів до партнерів, з якими багато років живете у шлюбі. Побалуйте себе смачним тортом. Купіть приємну та корисну дрібничку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Беріть на себе відповідальність за долю компанії, у якій працюєте. Від результату вашої роботи багато що залежить. Вже до кінця року помітите, що це принесе гарні зміни. Вкладайте гроші у самоосвіту.

Рак (22 червня – 22 липня)

Подумайте, чого вам не вистачає для затишку. У комфортних умовах краще працюватиметься. Не шукайте заміну партнеру. Поруч надійні і перевірені люди. Самотні мають шанс зустріти свою половинку у транспорті. Не відвертайтеся, коли хтось намагається розпочати діалог. Це будуть приємні співрозмовники.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Фінансова ситуація покращується. Можете дозволити собі більше, ніж раніше. Не відкладайте поїздку до друзів чи родичів. Потім шкодуватимете, як багато не сказали одне одному.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдасться реанімувати бізнес, який довелося згорнути через війну. Кохані здивують своїм рішенням. Їхні вчинки та поведінка приємно вражатимуть. Зацікавитеся йогою. Це допоможе розслабити хребет і м'язи спини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці п'ять знаків зодіаку відчують себе улюбленцями долі – фінансовий гороскоп на вересень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це невдалий час, аби здавати на права чи складати якісь іспити. Важко буде зосередитися. Наробите багато помилок. Хотітиметься змін. Долучіться до волонтерів, які передають для воїнів теплий одяг і буржуйки. Відчуєте себе корисним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкриєте у собі суперздібності. Бачитимете віщі сни. Вони підкажуть, що на вас чекає у майбутньому. Дехто уві сні побачити майбутню кохану половинку. Одруженим краще уникати конфліктів зі свекрухами та тещами. Перенесіть візит до родичів на вихідні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відстоюйте фінансові інтереси. Під час бесіди із шефом варто просити про підвищення. Вас цінують, тому підуть назустріч. Купіть нові одяг і взуття до обіду. Увечері в магазинах траплятимуться браковані речі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Здаватиметься, що хтось намагається підсидіти вас на роботі. Ігноруйте чутки і вправно виконуйте свої обов'язки. Гроші йтимуть до ваших рук. Станете лідером у колективі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий час, аби купувати верхній одяг. Гарні акції траплятимуться на пуховики та вітровки. Не намагайтеся щось змінити в особистому житті. Гідного партнера зараз не буде поруч. А йти на побачення аби з ким не варто.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Розкриєте у собі здібності, про які не здогадувалися. Скористайтеся цим періодом, аби збільшити заробітки. Співмешканці запропонують узаконити стосунки. Ви вагатиметеся, але скоро зважитеся на це. Гарні результати дасть нова дієта.

Тиждень з 11 по 17 вересня – це час неймовірних новин, які заставлять радіти багатьох. Астрологиня розповіла, життя яких трьох знаків фантастичним чином зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Цим трьом знакам вдаватиметься все й одразу – гороскоп на 14 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі