четвер, 06 лютого 2020 07:27

Циклон Petra не відступає. Чого чекати від погоди 6 лютого

Циклон Petra не відступає. Чого чекати від погоди 6 лютого
6 лютого циклон Petra ще пануватиме над Україною, тому негода у вигляді сильних опадів затримається. Фото - karachun.com.ua

6 лютого циклон Petra ще пануватиме над Україною, але із центром над Кримом. Тому негода у вигляді сильних опадів затримається на Півдні, Сході, окрім Харківщини, та на Дніпропетровщині.

Вдень до Заходу та Півночі України прийде атмосферний фронт із північного заходу Європи, тому в цих регіонах очікується сніг, повідомила синоптик Наталка Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій на дорогах через негоду

Температура повітря вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму до +4+9 градусів. Вітер буде північних напрямків, поривчастий, часом до сильного. На дорогах ожеледиця.

У Києві у четвер також буде слизько, після нічного морозу вдень потепліє до нуля. Буде хмарно, надвечір очікується сніг.

Бабак Тимко ІІІ спрогнозував прихід весни не раніше 15 березня. За традицією бабак також прогнозував наступну зиму. Для цього працівники біостанції поставили на столі дві банки з написами "сніжна" та "без снігу". Тимко підійшов до останньої.

Зараз ви читаєте новину «Циклон Petra не відступає. Чого чекати від погоди 6 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі