пʼятниця, 20 березня 2009 11:18

Черновецький влаштовуватиме у зоопарку корпоративні п"янки

Черновецький влаштовуватиме у зоопарку корпоративні п"янки
Леонід Черновецкий вирішив здавати київський зоопарк під корпоративні вечірки. "Розважальна програма з рептиліями, гризунами, приматами, птахами і іншими" - відповідна інформація міститься на сайті зоопарку.

"Ми пропонуємо можливість оренди територій зоопарку для проведення корпоративних свят", - сказано в повідомленні.

Вартість оренди буде залежати від обраної замовником території.

Також зоопарк пропонує свою допомогу в організації свята, розважальну програму з ручними тваринами - рептиліями, гризунами, приматами й птахами, проведення фотосесій.

Крім того, підприємство пропонує охочим організовувати в зоопарку дитячі дні народження.

Для цього зоопарк розробив програму їхнього проведення, розраховану на дітей 5-12 років.

2-годинна програма включає роботу ведучого, можливість погодувати тварин, зоо-гру з подарунками, екскурсії "Островом звірів", спілкування з ручними тваринами.

Вартість послуги проведення дитячого свята становить 600 гривень без урахування вхідних квитків й 200 гривень за фотосесію із тваринами.

Раніше повідомлялося, що столична влада планує заробляти на додаткових платних послугах, які надаватимуться комунальними підприємствами Києва населенню.

Із 19 лютого з ініціативи столичного мера ветеринарний шпиталь Київського зоопарку відкрив платну телефонну гарячу лінію допомоги екзотичним тваринам — "Ай болить".

Телефонувати слід за номером 8 (900) 103 33 33. Усі дзвінки — платні. Хвилина розмови зі столичними ветлікарями коштує абоненту 4,8 грн. Тривалість розмови обчислюють із точністю до 12 сек.

Черновецький умовно назвав цей проект "Котики". За розрахунками столичного градоначальника, лінія може давати до 1 млрд грн прибутку щорічно. У проекті мера було вказано, аби ветлікарі консультували також власників звичайних домашніх тварин, котів і собак.

Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецький вважає за необхідне популяризувати Київський зоопарк.

Київрада оцінює розвиток Київського зоопарку в 281,91 млн. гривень в 2009-2013 роках.

В експозиції Київського зоопарку налічується близько 6,7 тис. тварин 420 видів.

Територія зоопарку становить 34,22 га.

Зоопарк створений в 1908 році Київським товариством аматорів природи, однак, за даними Музею історії Києва, зоопарк розпочав свою роботу в березні 1909 року.

За матеріалами Українські Новини, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький влаштовуватиме у зоопарку корпоративні п"янки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі