середа, 24 березня 2010 15:54

Черновецький напросився на суботник

Черновецький напросився на суботник

Київський міський голова Леонід Черновецький доручив главам районів в 3-денний термін надати йому графіки проведення суботників. Про це він сказав під час засідання колегії КМДА.

"Протягом трьох днів всі голови адміністрацій дають мені графіки", – сказав Черновецький. При цьому він додав, що графіки мають бути складені ретельно – по кожному будинку.

Особливу увагу Леонід Черновецький радить головам районів звернути на методи інформування жителів будинків про майбутні суботники. На думку мера, інформування повинні зайнятися ЖЕКи, зокрема шляхом роздачі листівок і особистого інформування. Також він висловив думку, що на суботниках ЖЕКи мають забезпечити мешканців будинків рукавичками та іншим необхідним інвентарем.

Після того, як мер Києва дав доручення главам РДА, він звернувся до начальника головного управління комунального господарства КМДА: "Прошу включити мене в графік на проведення суботника. Також у нас багато працівників в КМДА, всі візьмуть участь в суботнику". Крім того, Черновецький доручив своїм заступникам і главам головних управлінь КМДА скласти графіки об"їзду доріг Києва з метою моніторингу ситуації з прибиранням сміття, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький напросився на суботник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі