понеділок, 10 січня 2011 17:56

Через статус у Facebook звільнили трьох співробітників Volvo

Через статус у Facebook звільнили трьох співробітників Volvo

У Швеції троє співробітників заводу Volvo звільнені за критику компанії в Facebook. Трьох співробітників автомобільного заводу Volvo в Швеції  звільнили після того, як вони розмістили в популярній соціальній мережі критичні зауваження на адресу свого роботодавця, повідомляє Gazeta.ru із посиланням на видання Ice News.

Приводом до звільнення стала зміна статусу в Facebook одним з екс-працівників на такий: "ще один робочий день в цьому дурдомі".

Двоє його колег, які у мережі прокоментували це повідомлення "в критичній щодо Volvo формі", теж позбулися роботи.

Шведські правозахисники відзначають, що ці звільнення були незаконними, так як у корпоративних угодах відсутні положення, що регулюють використання працівниками Facebook або Twitter. Представник Volvo, у свою чергу, заявив, що "співробітники повинні, принаймні, розсудливо мислити і поважати прийняті в компанії норми поведінки".

Раніше повідомлялося, що солдат зірвав військову операцію Ізраїлю публікацією в Facebook.

Військовослужбовці армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) через витік інформації були змушені скасувати заплановану спецоперацію на палестинських територіях.

Окрім того, за деякими даними, Facebook негативно впливає на сімейне життя.

Зараз ви читаєте новину «Через статус у Facebook звільнили трьох співробітників Volvo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі