вівторок, 26 вересня 2023 09:17

Через келих вина: дружина Бориса Джонсона зі скандалом вигнала няню на третій день роботи
8

Дружина Бориса Джонсона вигнала няню на третій день роботи
Фото: instagram.com/carrielbjohnson
Дружина Бориса Джонсона вигнала няню на третій день роботи
Дружина Бориса Джонсона вигнала няню на третій день роботи
Дружина Бориса Джонсона вигнала няню на третій день роботи
Дружина Бориса Джонсона вигнала няню на третій день роботи

Колишня няня новонародженого сина Бориса Джонсона Тереза Доуз планує судитися з експрем'єром. Жінка заявила, що дружина Джонсона Керрі звільнила її на третій день після початку роботи через келих вина.

Конфлікт трапився після того, як Керрі побачила, що Доуз п'є вино з Борисом на честь новонародженого сина. Про це пише Mirror.

Дружина експрем'єра викликала таксі й дала няні 15 хв., щоб та зібралася і залишила дім.

"Я була приголомшена. Я пішла до Бориса на кухню. Я сказала: "Вибачте, якщо я вас образила". Він не знав, що робити. Він сказав: "Я не знаю, що сказати, у неї гормони, вона щойно народила, це не в моїй владі". На мою думку, все це тому, що я випила з ним келих вина, і їй це не сподобалося", – розповіла Тереза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Бориса Джонсона замилувала сімейним фото на відпочинку

Тепер Доуз хоче подати до суду, щоб отримати кілька тисяч фунтів стерлінгів. За її словами, вона уклала з Джонсонами контракт на три місяці, а вони оплатили їй лише роботу за 6 днів. Няня вважає, що має право на оплату за весь термін.

"Я пробула там лише три дні й навіть не встигла потримати дитину. Краще б я ніколи не зв'язувалася з ними, це був повний кошмар. Якщо чесно, це було непогане вино, але воно того не варте", – сказала жінка.

За словами Терези, Борис сам запропонував їй випити.

"То був чудовий спекотний день, і коли Борис повернувся додому, він вийшов на терасу і відкрив пляшку вина. Він запросив мене приєднатися до нього. Він сказав, що був у Зімбабве (звідки няня родом – Gazeta.ua) і говорив про політику, проголошення незалежності та інші речі. Потім ми дізналися, що народилися з різницею в кілька днів", – пояснила няня.

Свідком цієї бесіди стала мати Керрі – Жозефіна. Вона нібито ще тоді проявляла холод до жінки.

35-річна Керрі Саймондс – третя офіційна дружина 59-річного Бориса Джонсона. Торік пара зіграла весілля, і до вівтаря економна наречена пішла в орендованій сукні за $30,.

Зараз ви читаєте новину «Через келих вина: дружина Бориса Джонсона зі скандалом вигнала няню на третій день роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі