четвер, 10 серпня 2023 19:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це утилізація населення": дівчина поскаржилася окупанту на величезні втрати в армії РФ

"Це утилізація населення": дівчина поскаржилася окупанту на величезні втрати в армії РФ
Дівчина військовослужбовця РФ поскаржилася на втрати серед окупантів і заявила про утилізацію населення Росії. Фото: колаж

Дівчина військовослужбовця РФ поскаржилася на втрати серед окупантів і пояснила, що таким чином відбувається утилізація населення Росії.

Зокрема, у перехопленій розмові ГУР вона висловила своє невдоволення, щодо відсутності демобілізації для мобілізованих. Своєму хлопцю вона порадила готуватися до гіршого.

"От ти казав, що типу демобілізація, відпустять. Ніх*ра не відпускають. Я звичайно вірю у краще, але Юра, готуйся до гіршого", – каже дівчина.

Вона розповіла окупанту про нові закони, які приймають у Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти у "м'ясних штурмах" вбивають своїх ув'язнених і мобілізованих і не зважають на втрати – ЦНС

"Виходить, вас не демобілізують, а контракти підсовуватимуть. Зараз закон взагалі вийшов на кшталт якщо якесь звання до 60-ти років можуть призвати", – розповіла вона.

Через них тепер і батько дівчини може бути призваний до армії. Такий порядок речей вона називає "утилізацією населення", оскільки втрати серед армії РФ значні.

Також дівчина вмовляла військового РФ, аби він знайшов відповідального і дав йому хабар за демобілізацію.

"Якомусь начальнику, натякнути, ну заплатити йому. Пів мільйона, проте хоч додому відправлять", – додала дівчина.

Водночас військовий розповів, що його змушують підписувати контракт, хоча він вже рік знаходиться на війні.

Російське військове командування примушує солдатів підписувати контракти без зазначення дати підписання контрактів та терміну дії контракту.

В результаті реалізації такого рішення командування РФ матиме змогу самостійно визначати тривалість контракту особового складу, а у випадку їх гибелі (важкого травмування) дострокового його припинення, йдеться в черговому прехопленні Головного управління розвідки Міноборони України.

Один окупант пояснює іншому, що контракти з січня цього року, а не з квітня, як вони писали.

Зараз ви читаєте новину «"Це утилізація населення": дівчина поскаржилася окупанту на величезні втрати в армії РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі