понеділок, 24 квітня 2023 14:50

Частину України заливатимуть дощі: прогноз на завтра

Частину України заливатимуть дощі: прогноз на завтра
Завтра в західних областях може посилюватися південний вітер до 15-18 м/с. Фото: pixabay.com

25 квітня в Україні переважатиме тепла погода з температурою повітря протягом дня +14...19°С.

Сьогодні й завтра ще спостерігатиметься підвищена геомагнітна активність, проте потроху вона йде на спад, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Вчора ми всі дуже здивувались, захоплено розглядаючи полярне сяйво у нас, в Україні. Прекрасні рожеві й зелені кольори. Нехитре дослідження каже, що причиною виникнення північного сяйва бувають магнітні бурі, які виникають через потужні викиди з Сонця. А на нашій любій Землі 23 квітня якраз відбувся сильний геомагнітний шторм, який і спричинив полярне сяйво у нетипових локаціях. Таких, як Україна", – йдеться у повідомленні.

Трохи свіжіше буде на Луганщині та на крайньому заході України, +10...14°С. Дощі пройдуть у західних областях, у східній частині, на Сумщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Запоріжжі. На решті території опадів не буде.

Завтра в західних областях може посилюватися південний вітер до 15-18 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В небі над Україною зафіксували рідкісне явище: дивовижні фото

У Києві у вівторок триватиме суха тепла комфортна погода. Максимальна температура повітря досягатиме +19°С.

У середу-четвер в Україну зайде інше повітря, похолодає. Проте в східній частині втримається висока температура повітря.

Весна у горах забула, що вона весна. В українських Карпатах 19 квітня суттєво погіршилася погода та вдарив мороз. Температура повітря опустилася до -6°С.

Зараз ви читаєте новину «Частину України заливатимуть дощі: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі