середа, 01 червня 2022 13:50

Частину країни заливатимуть дощі: де завтра чекати на грози

2 червня в Україні буде тепло, а подекуди вже й по-літньому спекотно.

У більшості областей України очікується +23...29°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Природа - шляхетна, бо виконує закони й обіцянки. Очікувана й справджена зміна сезонів, сонце, тепло, життєдайні дощі, все це допомагає тримати себе й навколишній світ у рівновазі. Триматися. Йдемо разом вже по літній дорозі", - написала вона.

На півдні та сході буде завтра до +30°С. На заході потеплішає до +22...28°С.

Автор: meteopost.com
  В Україну прийшло літо
В Україну прийшло літо

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У перший день літа Україну охоплять дощі: оновлений прогноз

Короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть найближчої ночі у східних областях. Завтра вдень волога погода з періодичними дощами та грозами охопить більшу частину України. А ось на сході, в Криму та Приазов'ї опади у денні години припиняться.

У Києві 2 червня короткочасний дощ з грозою ймовірний у другій половині дня або увечері. Під час грози може сильніше рвонути, коротко, вітер. Протягом дня у столиці очікується +25...26°С.

Раніше повідомляли, що цьогоріч очікувати на температуру +30°С в Україні на початку літа не варто. Червень не буде спекотним. Натомість слід бути готовими до опадів і помірного тепла влітку.

Зараз ви читаєте новину «Частину країни заливатимуть дощі: де завтра чекати на грози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі