понеділок, 30 жовтня 2023 06:00

Час збирати плоди: яких трьох знаків доля щедро винагородить

Час збирати плоди: яких трьох знаків доля щедро винагородить
Настрій підніме повідомлення від людини, яка вам не байдужа. Наважтеся і запросіть на побачення. Фото: pixabay.com

30 жовтня багатьом важко буде вилізти з-під теплої ковдри. Хотітиметься спати та байдикувати. Але сезон затемнень позаду. Зараз чудовий період, аби втілювати у життя свої плани. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок винагородить терплячих, - говорить астрологиня. – Якщо вистояли попри труднощі попередніх двох тижнів і продовжуєте виконувати свою роботу, незважаючи на втому, готуйтеся отримувати за це дивіденди. Настав час збирати плоди. Доля щедро винагородить Раків, Риб та Стрільців. Настрій підніме повідомлення від людини, яка вам не байдужа. Наважтеся і запросіть на побачення. Ця зустріч стане особливою для вас обох. Дайте початок стосункам, які принесуть у ваше життя багато любові та романтики".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відчуєте себе суперуспішними. Вдаватиметься все, що запланували. Відкладіть пошуки своєї пари. Не слід намагатися причарувати свого обранця. Люди навряд чи помітять найкращі риси вашого характеру.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Що більше заплануєте, то більше встигнете. Розпочинається ваш успішний період. Доведеться тримати у голові багато інформації. Не ігноруйте записники. Покладатися на пам'ять у ці дні марно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви сповнені сил та ідей. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, які довго шукали. Не варто купувати мотоцикли та велосипеди. Ремонт у домі розпочніть після заходу сонця.

Рак (22 червня – 22 липня)

Хотітиметься усього та одразу. Розберіться зі своїми бажаннями. Частину планів доведеться відкласти. Перехід на зимовий час спровокує втому та головний біль. Ви навряд чи даватимете раду всьому.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це час знайомств. Не судіть про нового друга за першим враженням. Ви цього дня швидше бачитимете недоліки ближнього, ніж його чесноти. Зачекайте з висновками до суботи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Цей день краще провести у потязі чи автобусі. Вирушайте у подорож чи відрядження. Саме в дорозі зустрічатимете хороших людей, які в подальшому стануть надійними бізнес-партнерами чи друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень великих можливостей: астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У новому товаристві почуватиметеся, як не у своїй тарілці. Стосунки, які вичерпали себе, нагадуватимуть валізу без ручки. Досить уникати людей, яких не хочете бачити. Зустріньтеся, поясніть все одне одному і припиніть взаємини.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Багатообіцяючий день, який принесе гарні результати. Прокидайтеся якомога раніше. Не марнуйте часу на справи, які можуть зачекати до вихідних. Робіть те, що потребує ваших рук. Отримаєте за це гарну винагороду від начальства.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З недовірою ставтеся до обіцянок та реклами. Пам'ятайте: не все те золото, що блистить. Щоб чогось досягти, доведеться пожертвувати сном і відпочинком. Але результат вартий цього.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Відчуєте полегшення. Цей день видасться легшим за попередній. Коридор затемнень минув. Не перевантажуйте себе. Зцілювальним буде обідній сон. Частину заробленого віддайте тим, кому гроші зараз більше потрібні. Вам скоро віддячать сторицею.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Матимете усе для того, щоб досягти свого. Не випробовуйте успіх. Докладайте зусиль, аби мрії стали реальністю. Ви сильні і продуктивні, конкуренти слабкі та невмотивовані. Скористайтеся нагодою, аби впевнено вирватися вперед.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто дивитися у майбутнє з песимізмом. Ваша доля у ваших руках. Це чудовий період, аби розібратися з бажаннями. Можна змінювати роботу, але не професію. Робіть те, що любите.

У листопаді гроші йтимуть до розумних. Це час успішних стартапів. Ваші ідеї знаходитимуть спонсорів. Астрологиня назвала найбагатші знаки зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Час збирати плоди: яких трьох знаків доля щедро винагородить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі