пʼятниця, 07 березня 2008 09:22

Буш станцював перед журналістами (ФОТО)

Президент США Джордж Буш, занудьгувавши під час очікування сенатора Джона Маккейна, станцював перед репортерами, що зібралися, прямо на крильці Білого дому.

Буш вийшов на крильце, щоб зустріти кандидата в президенти США від республіканців Джона Маккейна, який з невідомої причини спізнювався на аудієнцію. Щоб якось скоротати час і розважити себе і оточуючих, Буш пустився в танок, виконавши перед представниками ЗМІ, що зібралися, танець, який він назвав чечіткою.

Проте як тільки лімузин Маккейна під"їхав до Білого дому, американський лідер набрав серйозного вигляду. Незабаром він оголосив, що має намір підтримати кандидатуру сенатора Маккейна на майбутніх виборах президента.

Необхідно відзначити, що багато американців скептично відносяться до інтелектуального рівня свого президента, що згубно впливає на його рейтинг в очах виборців. Крім того, Джордж Буш є улюбленою мішенню для потоку жартів з боку американських гумористів, передають "Вести.ру"

Зараз ви читаєте новину «Буш станцював перед журналістами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі