субота, 21 жовтня 2023 07:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов сказав, чому сам бере участь у бойових виходах

Буданов сказав, чому сам бере участь у бойових виходах
Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов іноді сам бере участь у бойових виходах. Фото: rbc.ua

Іноді безпосередня участь керівника у бойових виходах необхідна, оскільки це підбадьорює та мотивує бійців.

Так свої особисті бойові виходи прокоментував начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов. Про це він розповів у фільмі Дмитра Комарова "Рік Харківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розповів, де і з ким зустрів перший день війни

"Іноді присутність обов'язкова. Тому що всі ми люди. І всім інколи буває страшно. Іноді знаходжу варіанти, як це зробити, підбадьорити бійців", - сказав Буданов.

Він також назвав риторичним запитання про те, чи виправдано ризикувати життям керівника розвідки під час війни.

"Якщо це дало позитивний результат, значить це було зроблено правильно. Якщо результату позитивного не має, значить були помилки. Переможців не судять. Це давня мудрість, але вона правильна", - наголосив Буданов.

У деяких з операцій на фронті безпосередню участь бере очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов. Якось він змусив по рації здатися в полон одразу 19 росіян.

Повномасштабна війна в Україні не закінчиться до кінця року. На те є об'єктивні та суб'єктивні причини, заявив раніше Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Буданов сказав, чому сам бере участь у бойових виходах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі