четвер, 20 травня 2010 16:53

Британський журналіст убив дружину через пересмажений обід

Британський журналіст убив дружину через пересмажений обід

У Великій Британії судять телевізійного клерка, який убив свою дружину у побутовій сварці через погано приготовлений святковий обід. Фатальна сутичка сталася на його день народження.

Перед судом графства Уорікшір постав 47-річний локальний менеджер на телебаченні Джонатан Вікс. Він звинувачується у вбивстві своєї 49-річної дружини Сари, яка померла на місці злочину у власному будинку в містечку Стортоні.

Сара померла в травні 2009 року під час алкогольної вечірки з нагоди дня народження глави сімейства. Подружжя вирішило відзначити свято обідом для трьох сімей. Гості встигли випити шість пляшок вина і шампанського, коли Вікс вирішив покритикувати кулінарні здібності своєї благовірної. Іменинник заявив, що його дружина пересмажила яловичину.

Гості роз'їхалися по домівках у 20:30. Мабуть, після цього і відбулась фінальна сцена сімейної драми. Джонатан з усієї сили вдарив чи то кулаком, чи то долонею по обличчю і шиї Сари. Пізніше він пояснив свій вчинок крайнім ступенем гніву, оскільки ображена докорами чоловіка-гурмана жінка кинула в нього тарілки.

Удар виявився фатальним, оскільки спричинив розрив сонної артерії. Розправившись з дружиною, телевізійний менеджер на 20 хвилин вийшов з дому, а потім повернувся і зателефонував у службу порятунку "999".

Сару терміново відправили до лікарні, намагаючись по дорозі повернути до життя. Проте всі зусилля були марними. У крові містера Вікс був знайдений алкоголь, вміст якого в 2,5 рази перевищував граничну норму для водіїв. А в поліції у Вікс знову стався напад люті. Він не перестаючи лихословив.

У суді прокурор Джеймс Бербідж погодився з тим, що вбивство було ненавмисним. Однак дії містера Вікс все одно не мають жодного виправдання. Втім, сам підсудний заперечує провину.

Джонатан Вікс брав участь у зйомках і демонстрації британських серіалів "Холбі-Сіті", "Ще по одній" і "Пробуджуючи мерців".

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Британський журналіст убив дружину через пересмажений обід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі