Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 20:22

На Миколаївщині чоловік убив дружину на очах у власних дітей

На Миколаївщині 29-річний чоловік на очах двох неповнолітніх дітей вбив свою 24-річну дружину. Злочину передував тривалий родинний конфлікт.

Подружжя спочатку розпивало спиртні напої, а після виникла бійка. Фінал цієї історії – батько за ґратами, діти в притулку.

Вночі міліцію викликали сусіди. Дві схвильовані громадянки повідомили оперативників, що у будинку навпроти лежить закривавлений труп молодої жінки. Сусідки забрали до себе двох неповнолітніх хлопчиків вбитої.

Під підозру потрапив чоловік потерпілої , який знаходився удома в стані алкогольного сп"яніння віку, він намагався пояснити, що відбулося жахливе горе, якому він не міг перешкодити.

Чолов"яга пояснював правоохоронцям, що вбивству передувало алкогольне застілля. Мовляв, третій учасник вечірки в розпалі пиятики став бити його дружину. Втім на справжнього вбивцю вказав його ж син.

Підозрюваного чоловіка заарештували. За фактом вбивства порушили кримінальну справу. Затриманий пояснив, що з дружиною у нього доволі часто виникали сварки.

Наразі двох неповнолітніх дітей доправили до дитячого притулку. Там вони проведуть кілька років.

На батька двох хлопчиків невдовзі чекатиме суд. За вбивство своєї дружини йому загрожує чималий термін покарання, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині чоловік убив дружину на очах у власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути