пʼятниця, 18 серпня 2023 11:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка розкрила цілі РФ на окупованих територіях

Британська розвідка розкрила цілі РФ на окупованих територіях
Метою Росії є створення прокремлівського інформаційного простору на окупованих територіях. Фото: eastnews.ua

Британська розвідка розкрила, яку ціль країна-терористка Росія переслідує на тимчасово окупованих територіях України.

На Запоріжжі загарбникам наказали впровадити нові стандарти акредитації навчальних закладів, ідеться у щоденному звіті Міністерства оборони Великої Британії. Окупанти намагаються таким чином стерти українську ідентичність.

"До окупованого Донецька 15 серпня навідався перший заступник глави адміністрації Володимира Путіна Сергій Кирієнко, аби відвідати школи й перевірити їхню інтеграцію у ворожу систему освіти. У Запорізькій області так звана окупаційна адміністрація отримала вказівку з Росії щодо впровадження нових стандартів акредитації навчальних закладів. У ЗМІ на окупованих територіях працюють російські журналісти", – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ не досягнуть головної мети контрнаступу – розвідка США

З 1 вересня в школи на окупованих територіях України та по всій Росії надійде новий підручник з історії. Книга вихваляє російське повномасштабне вторгнення й описує Україну як "ультратерористичну" державу.

"Метою Росії є створення прокремлівського інформаційного простору на окупованих територіях для розмивання української національної ідентичності", – підкреслили в розвідці Великої Британії.

У тимчасово окупованому Криму стрімко зростають ціни на продукти, особливо на овочі та фрукти. Подорожчав і бензин. До того ж, він став дефіцитом.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка розкрила цілі РФ на окупованих територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі