понеділок, 12 травня 2008 16:53

Британська принцеса працюватиме продавцем

Дев"ятнадцятирічна британська принцеса Беатрис, дочка герцога Йоркського Ендрю і внучка королеви Єлизавети II, вчора поступила на нову роботу, повідомляє Фактnews. У обов"язки принцеси входить обслуговування VIP-клиєнтів, які приходять робити покупки в магазин. У найближчий місяць Беатрис працюватиме з 09:00 до 17:00 п"ять днів на тиждень. Грошей за роботу вона отримувати не буде. Це буде "трудовим досвідом", який потрібно набути всім членам королівської сім"ї.

Відвідувачі універмагу були дуже здивовані, побачивши серед працівників внучку королеви. "Вона бігала туди-сюди з оберемками одягу. Я не повірила своїм очам, що це принцеса", - розповідає 39-річна Джаніс Хоум.

До обіду першого робочого дня Беатрис, яка восени починає навчання в університеті, продала літнє плаття за $1650, жакет за $620 і джинси за $350.

Представник універмагу заявив: "У Беатрис талант. Наші VIP-продавці користуються популярністю у багатих арабів, знаменитостей і дружин футболістів", повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Британська принцеса працюватиме продавцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі