неділя, 22 травня 2016 10:59

Бойовики вдаються до провокацій по всій лінії фронту

Бойовики вдаються до провокацій по всій лінії фронту

На ранок 22 травня ситуація у зоні проведення АТО значно ускладнилась. Минулої доби проросійські терористичні банди 30 разів порушили умови перемир'я, зокрема й застосовуючи важке артилерійське озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Уночі з передмістя Донецька українських захисників неподалік Красногорівки обстрілював ворожий снайпер. А біля Зайцевого та Луганського бойовики чинили збройні провокації, застосовуючи стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети.

Тривають обстріли українських підрозділів і на Маріупольському напрямку. По наших укріпленнях в районі Широкиного бандити відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 120-мм мінометів.

Ускладнилася ситуація і на Луганщині. Під ворожим вогнем опинились опорні пункти сил АТО неподалік Станиці Луганської, Новозванівки та Трьохізбенки. Там противник вів вогонь з гранатометів різних систем, стрілецької зброї та зенітної установки.

Впродовж минулої доби зафіксовано прольоти 3 ворожих розвідувальних безпілотників.

З початку цієї доби бойовики щонайменше 6 разів відкривали вогонь по наших позиціях фактично на всіх напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли сили АТО з забороненої зброї

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вдаються до провокацій по всій лінії фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі