понеділок, 09 листопада 2015 13:52

Бойовики понесуть величезні втрати, якщо підуть у наступ - експерт

Бойовики понесуть величезні втрати, якщо підуть у наступ - експерт
Дмитро Снєгирьов

Суттєвого загострення у протистоянні на Донбасі не буде. Про це в коментарі Gazeta.ua заявив лідер громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Обидві сторони конфлікту приховували справжню кількість обстрілів. Їх було значно більше, ніж повідомлялося, - сказав експерт. - Інше питання, що ОБСЄ хоче відновити свою репутацію після скандалів. Тому спостерігачі почали давати правдивішу інформацію і фіксувати реальну кількість обстрілів".

Експерт вважає, що війна і надалі вестиметься переважно диверсійними групами.

"Продовжуватиметься перманентна війна. Вони надалі кошмаритимуть нас диверсійними групами. Триматимуть у напрузі все суспільство, щоб виторгувати особливий статус Донбасу. Зняти блокаду з окупованих територій, виторгувати в України пенсії, провести вибори і легалізувати бойовиків. Якби вони хотіли загострення, вони б назначили проведення виборів на окупованих територіях не на літо, а на зиму. І вийшли б із Мінських домовленостей. За час перемир'я українська армія добре закопалася в землю. У нас є серйозна перевага. Ні Росія, ні сепаратисти не підуть у наступ, бо понесуть величезні втрати. Крім того, це буде пряма інтервенція. Мобілізацію проводити не потрібно, бо ми знову, як під час останньої хвилі, наберемо багато аватарів".

Нагадаємо, 8 листопада, за інформацією прес-центру АТО, бойовики 20 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики понесуть величезні втрати, якщо підуть у наступ - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі