понеділок, 30 квітня 2018 09:38

Бойовики гатили з артилерії

Бойовики гатили з артилерії
З 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли оборонців Авдіївки та Шахти "Бутівка".

Минулої доби російсько-окупаційні війська 47 разів обстріляли позицій українських захисників. Один український воїн зазнав поранення, ще один отримав бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку із забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії противник вів вогонь по укріпленнях ЗСУ поблизу Причепилівки. З 82-мм мінометів – в районі Новозванівки.

Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем і зенітну установку агресор застосував по оборонцях Новгородського. Стрілецьку зброю – двічі по захисниках Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили сховок зброї російських найманців

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли оборонців Авдіївки та Шахти "Бутівка".

З різних видів піхотного озброєння – гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – вогонь вели по опорних пунктах ЗСУ поблизу Водяного, Мар'їнки, Красногорівки, Павлополя, Опитного, Кам'янки, Широкиного, Пісків, Невельського та Лебединського.

В районі Водяного агресор застосував протитанковий ракетний комплекс.

У понеділок, 30 квітня, АТО на Донбасі офіційно закінчується і на зміну їй приходить Операція об'єднаних сил. У районі конфлікту головним тепер буде Об'єднаний оперативний штаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили з артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі