понеділок, 03 квітня 2023 19:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Блогеру-мільйоннику оголосили підозру. Працює на Кремль

Блогеру-мільйоннику оголосили підозру. Працює на Кремль
Блогеру Юрію Подоляці повідомили про підозру. Фото: "Слово і діло"

Повідомили про підозру прокремлівському блогеру-мільйоннику Юрію Подоляці.

Він публічно виправдовує збройну агресію Росії проти України, передає СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні вчителі, медики та працівники прокуратури закликали до захоплення влади в Україні

"Перебуваючи на території країни-агресора, він бере активну участь в інформаційно-психологічних операціях російських спецслужб. Зловмисник регулярно виступає на пропагандистських телеканалах, у тому числі на ток-шоу Соловйова", – йдеться у повідомленні.

Подоляка підтримує знищення цивільної інфраструктури України. Також він масово поширює фейки про події на фронті через власний сайт та інші платформи.

Тривають комплексні заходи для притягнення блогера до відповідальності.

Служба безпеки України у Києві повідомила про підозру столичному блогеру. Чоловік знімав для росЗМІ провокативні стрими з дискредитацією Збройних сил України. "

Сюжети" викладав на власній інтернет-платформі та в соцмережах. Кремлівські пропагандисти використовували цей контент для підготування замовних ефірів і фейкових "новин". А провокативне відео спецслужби РФ взяли для "розгону" дезінформації про громадянську позицію і патріотичні настрої жителів Київщини.

Зараз ви читаєте новину «Блогеру-мільйоннику оголосили підозру. Працює на Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі