четвер, 14 травня 2009 15:41

Біля берегів США затонув човен з нелегалами

Біля берегів США затонув човен з нелегалами
Поблизу узбережжя Флориди затонув човен з мігрантами з Гаїті, повідомили в берегових службах штату. В результаті події, за останніми даними, загинули не менше десяти людей. З води вдалося дістати 27 людей, 17 з яких не постраждали.

Корабельна аварія сталась в прибережних водах портового міста Бойнтон-Біч, розташованого в 100 кілометрах на північ від Маямі. Про те, що трапилося стало відомо лише через десять годин після катастрофи, коли про корабельну аварію повідомив екіпаж судна, яке проходило поблизу місця аварії.

Точне число пасажирів затонулого човна поки невідоме. В даний момент пошуками уцілілих нелегалів займаються два вертольоти і літак берегової охорони США. Причина корабельної аварії уточнюється.

Відзначимо, що корабельні аварії, в яких гинуть нелегали, які намагаються незаконно мігрувати в ту чи іншу країну, трапляються досить часто. В більшості випадків жертвами таких подій стають мігранти з країн Африки, які шукають притулок в Італії, Іспанії або Франції. Так, в квітні в Середземному морі неподалік Італії перекинулося судно з африканськими нелегалами, внаслідок чого близько 230 людей потонули.

У США останній інцидент за участю мігрантів стався в кінці 2008 року. Тоді невелике судно з мігрантами на борту сіло на мілину біля морського берега поблизу Маямі, внаслідок чого загинули не менше трьох людей, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів США затонув човен з нелегалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі