вівторок, 01 жовтня 2013 05:24

Біля берегів Китаю під час тайфуну зникли 74 рибалки

Біля берегів Китаю під час тайфуну зникли 74 рибалки
Фото: Reuters

У Південно-Китайському морі під час тайфуну "Утіп" затонули три риболовецькі судна, 74 людини вважаються зниклими безвісті. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа".

Рятувальникам вдалося виявити 14 рибалок. Суду затонули ще вдень у неділю, 29 вересня, біля спірних Парасельских островів в 330 кілометрах від материкового Китаю. Всього в зоні дії тайфуну виявилося п'ять суден з 171 людиною на борту.

Очікується, що в понеділок, 30 вересня, тайфун "Утіп" досягне берегів В'єтнаму, пише Agence France-Presse. Більше 70 тисяч жителів районів, які знаходяться в зоні ризику і можуть постраждати від зсувів і повеней, були евакуйовані. У вівторок, як очікується, тайфун досягне території Таїланду.

Жертвами попереднього великого тайфуну, "Усаги", який обрушився на південно-східну територію Китаю 23 вересня, стали 25 осіб. Більш 226 тисяч чоловік були евакуйовані, 7100 будинків були зруйновані.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Китаю під час тайфуну зникли 74 рибалки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі