вівторок, 08 січня 2008 08:53

Білл Гейтс йде з поста президента Microsoft

Білл Гейтс йде з поста президента Microsoft
Глава корпорації Microsoft Білл Гейтс виступив на виставці високих технологій CES 2008, яка відкрилася сьогодні в Лас-Вегасі, з програмною мовою. Гейтс оголосив про те, що в липні має намір скласти з себе частину повноважень керівника Microsoft і впритул зайнятися діяльністю свого благочинного фонду.

Гейтс наголосив, що день складання повноважень стане першим днем відтоді як йому виповнилося сімнадцять, коли він не буде повноцінним співробітником Microsoft: "Я поки не знаю, як проходитиме мій останній день як керівника. Це трохи дивно, ну ви знаєте. Що б ви робили у ваш останній день?".

Глава Microsoft у своїй промові повідомив, що людство успішно завершило "перше цифрове десятиліття" і проголосив початок другого, відзначивши, що компанія Microsoft зосередиться на розробці кроссплатформенних рішень, поліпшенні призначених для користувача інтерфейсів систем і пристроїв і створенні нових мультимедійних сервісів.

Білл Гейтс нещодавно потрапив у список найшанованіших відомих людей за версією інформаційного агентства Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс йде з поста президента Microsoft». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі