середа, 03 квітня 2013 18:20

Білборд з Азаровим на авто простояв усього кілька днів

У прикордонному містечку Рава-Руська Львівської області активісти зробили білборд, на якому зображено Миколу Азарова в авто на фоні місцевих розбитих доріг.

Автор: Фото: Леся Межва
 

Поставили на вулиці, що веде від самого центру, біля міського ринку і на виїзді з міста у напрямку Яворова. Це одна з найгірших доріг міста. Ями сягають 25 см глибини. Дорогою, крім мешканців, їздять маршрутки "Рава-Руська-Яворів".

На картинці Азаров дивиться на ями і запитує: "Знову папєрєдніки гроші на дороги укралі?". На щиті написали також прямі телефони обласного автодору із закликом дзвонити туди та скаржитись. Щит простояв усього кілька днів. Служба автомобільних доріг області демонтувала його. Люди кажуть, їм уже не до снаги терпіти бездоріжжя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Крик душі" Львівщини: Азаров з'явився на білборді на старенькому авто посеред розбитої дороги

„Сказати, що дороги міста у жахливому стані – це нічого не сказати. Люди вже готові вдатися до радикальних дій, щоб звернули увагу на це неподобство. Керівництво облавтодору списує кошти на ремонти доріг міста, але ми тих ремонтів роками не бачили. Як приклад, вулиця 1 листопада у Рава-Руській, яка веде до міського цвинтаря, у такому стані, що в нас вже були випадки, що мерці випадали з трун, коли їх везли на кладовище. Вибоїни такі, що машину перекошує на бік, - розповідає мер міста Ірина Верещук. - Останній раз дорогу латали у 2008 році, коли до міста приїжджав президент Таджикистану Емомалі Рахмон. На міському цвинтарі похований його старший брат. А в нашому місті є ще територія колишнього єврейського гетто, яке відвідують євреї з усього світу і не можуть до нього під'їхати, бо дороги розбиті, треба йти пішки".

У місті зроблено лише центральну дорогу, що веде на митний перехід "Рава-Руська-Гребене", її зробили минулого року до Євро.

Зараз ви читаєте новину «Білборд з Азаровим на авто простояв усього кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі