пʼятниця, 27 лютого 2009 14:19

Безногу новозеландку перетворили на Русалочку (ФОТО)

Жительку Нової Зеландії, яка через хворобу втратила обидві ноги, "перетворили" в русалку, виготовивши їй плавальний костюм у вигляді риб"ячого хвоста. З незвичайним завданням впоралися фахівці з кінематографічних спецефектів, повідомляє TheDailyTelegraph.

Надя Вессі (Nadya Vessey) страждала вродженою патологією, в результаті чого в сім років їй ампутовали одну ногу. Відразу після цього вона почала займатися плаванням і дуже захопилася цим, однак у 16 років їй ампутовали і другу ногу.

До думки про те, що їй необхідний русалчин хвіст, вже доросла Надя прийшла після спілкування в басейні з малям. Побачивши, як вона знімає протези, хлопчик сказав, що вона схожа на Русалочку. Жінка звернулася в компанію Weta Workshop, яка отримала "Оскар" за спецефекти у фільмі "Володар кілець".

Фахівці погодилися спробувати і виготовили за індивідуальними даними практичний і гарний костюм, дуже схожий на хвіст риби, який дозволив 50-річній Наді освоїти новий стиль плавання. Унікальна конструкція дозволила їй дійсно відчути себе у воді русалкою.

За словами художника по костюмах Лі Уільямса, результат вийшов чудовий, і плаваюча Надя виглядає дуже красиво. "Я щасливий, що побачив як мрія втілилася в реальність і став учасником цього", - заявив він.
Зараз ви читаєте новину «Безногу новозеландку перетворили на Русалочку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі