середа, 07 квітня 2021 14:51

Без телевізора і кави – медичний гороскоп на 7 квітня

Без телевізора і кави – медичний гороскоп на 7 квітня
Гірше почуватимуться хворі на астму Риби. Підвищується ризик появи алергійних реакцій. Фото: pixabay.com

7 квітня відмовтеся від нової дієти. Це не допоможе позбутися зайвої ваги. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Пийте біокефіри, - каже астрологиня. – Поповнюйте кишечник корисною мікрофлорою. Відмовтеся від кави. Не експериментуйте з новими масками та шампунями. Підвищується ламкість судин. Турбуватиме варикоз. Не засиджуйтеся допізна за книжками й біля телевізора. Очі потребують відпочинку. Надокучатимуть тріщини на стопах і мозолі. Погано закінчаться експерименти над шкірою. Не час робити татуювання. Запальних процесів і загнивання не уникнути".

Овен

Активніше відкладатимуться солі у суглобах. Більше рухайтеся. Стимулюйте виведення шлаків з організму.

Телець

Турбуватиме сухий кашель. Стимулюйте виділення мокроти. Розпочинайте ранок з дихальної гімнастики. Пийте багато теплих напоїв.

Близнюки

Корисними будуть спортивні ігри на свіжому повітрі. Подбайте про зручне спортивне взуття. Тримайте ноги сухими.

Рак

Будьте обережними при роботі з агресивними речовинами. Стережіться хімічних опіків. Можливе підвищення температури у лежачих хворих.

Лев

Можливі збої у роботі гормональної системи. Хворим на діабет слід подбати про себе. Будьте обережними з прийомом гормональних препаратів.

Діва

У заміських будинках з пічним опаленням перевіряйте працездатність вентиляційної системи. Стережіться отруєння чадним газом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітневий сніг: які регіони накриє негода

Терези

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Важко буде зосередитися на роботі. Не беріть додому роботу. Дозвольте собі трохи більше відпочинку.

Скорпіон

Саме час позбавитися шкідливих звичок. Організм сприйматиме алкоголь як отруєння. Пасивне паління може викликати запаморочення.

Стрілець

Їжа перетравлюватиметься повільніше. Кладіть у тарілку менше звичайної порції. Від вечері краще зовсім відмовитися.

Козеріг

Добре мийте руки перед їдою. Більше уваги приділіть особистій гігієні. Зараз ви особливо беззахисні перед інфекційними хворобами.

Водолій

Через спазматичне звуження кровоносних судин у вас мерзнутимуть руки й ноги. Приймайте теплу ванну. Багато працюйте фізично.

Риби

Гірше почуватимуться хворі на астму. Підвищується ризик появи алергійних реакцій. Можливі висипання на шкірі.

7 квітня православні християни святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це одне з 12 найбільших свят, які передують Вербній неділі у квітні та Великодню в травні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Без телевізора і кави – медичний гороскоп на 7 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі