середа, 12 березня 2008 17:29

Берлусконі зробив пісню про себе гімном своєї передвиборчої кампанії

Колишній прем"єр Італії Сильвіо Берлусконі вирішив зробити присвячену йому пісню "Добре хоча б, що є Сильвіо" гімном його передвиборчої кампанії.

Дострокові парламентські вибори в Італії пройдуть 13 і 14 квітня.

За словами Берлусконі, не дивлячись на те, що ця пісня дуже нагадує культ особи, він вирішив зробити її гімном своєї передвиборної кампанії і представити широкій громадськості.

"Цього не варто було б робити, але це пісня була написана представниками молоді і, думаю, може, порадувати", - сказав він, виступаючи на Площі Пополо в середу в Римі.

Пісню "Добре хоча б, що є Сильвіо" кілька років тому написав житель Верони Андреа Вантіні. За словами 38-річного поета, його надихнула на це телепередача, в якій Берлусконі піддавався різкій критиці.

"Хай живе Італія! Італія вирішила повірити в цю мрію. Голова (Ради міністрів), це тобі. Добре хоча б, що є Сильвіо", - мовиться в пісні.

У свою чергу, основний суперник Берлусконі на прийдешніх квітневих парламентських виборах, колишній мер Риму Вальтер Вельтроні оголосив, що всі виступи його "Демократичної партії" завершуватимуться мелодією національного гімну.

Згідно з останніми дослідженнями громадської думки, блок Берлусконі "Народ свободи" продовжує займати лідируючі позиції. За нього готові віддати голоси 45% виборців, за "Демократичну партію" - 36%, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі зробив пісню про себе гімном своєї передвиборчої кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі