вівторок, 30 червня 2009 15:28

Батько Джексона привідкрив завісу таємниці щодо похорон співака

Батько Джексона привідкрив завісу таємниці щодо похорон співака

Майкл Джексон не буде похований в його колишньому сумнозвісному маєтку Neverland. Про це повідомив батько короля поп-музики Джо Джексон.

Він вказав також, що сім"я співака веде підготовку до похорон Майкла Джексона. Разом з тим, батько не став називати які-небудь дати, відзначивши, що в даний час родичі чекають остаточної інформації про причини смерті співака.

Король поп-музики залишив свій каліфорнійський маєток Neverland під Санта-Барбарою в червні 2005 року - відразу після того, як суд зняв з нього всі звинувачення в розбещенні малолітнього. Neverland, фактично, був одним з речових доказів на судовому процесі.

Залишивши маєток, Джексон виїхав із США і якийсь час жив в Бахрейні, потім півроку гостював в Ірландії в замку, що належить відомому танцюристові Майклу Флетлі. Повернувся він до Каліфорнії лише два місяці тому, для підготовки свого британського турне.

Майкл Джексон помер в минулий четвер, 25 червня, після зупинки серця. Офіційний розтин дозволив зробити висновок про відсутність насильницьких причин смерті співака.

За наполяганням близьких Джексона було зроблено повторний розтин, але він також не прояснив ситуацію.

Через декілька тижнів очікуються результати токсикологічної експертизи, які повинні підтвердити або спростувати версію про те, що причиною зупинки серця Джексона стало випадкове передозування знеболюючих медичних препаратів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Батько Джексона привідкрив завісу таємниці щодо похорон співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі