середа, 12 грудня 2007 13:45

Автомобіль Шерон Стоун продано за $400 тис (ФОТО)

 

Автомобіль відомої голлівудської актриси Шерон Стоун проданий на аукціоні. Lincoln Continental 1961 року випуску, що належить актрисі, пішов з молотка за 400 тис. доларів.

Аукціон проходив в Дубаї (Об"єднані Арабські Емірати) в рамках Четвертого міжнародного кінофестивалю. Всі кошти від аукціону підуть на благодійність: для боротьби з чумою XXI століття - СНІДом.

Всього на аукціоні було зібрано 3 млн доларів. Людина, що стала щасливим володарем машини знаменитості, побажала залишитися неназваною.

Зібрані гроші будуть передані Американському фонду дослідження СНІДу (amfAR), який представляє Стоун.

Шерон Стоун не вперше бере участь у акції, направленій на боротьбу з СНІДом. Так, торік зірка трилера "Основний інстинкт" взяла участь в зйомках соціальної реклами для New York Times із слоганом: "Ми всі хворі на СНІД, якщо він є хоча б у одного". Разом з нею в акції взяли участь Том Хенкс, Уїлл Сміт, Вупі Голдберг, Елтон Джон Річард Гир і Елізабет Тейлор, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль Шерон Стоун продано за $400 тис (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі