четвер, 01 липня 2010 17:32

Авіарейс, запущений Сухим, призупинили

Авіарейс, запущений Сухим, призупинили

Авіарейс Тернопіль-Київ, який урочисто запустили 31 травня, менш ніж за місяць призупинив свою роботу. Компанія "Мотор-Січ", яка є власником літака, вирішує, чи доцільно далі працювати на цьому напрямку.

"За місяць роботи авіакомпанія "налітала" 400 тисяч гривень збитків, — розповів заступник директора тернопільського аеропорту Леонід Кожевніков. — Перший презентаційний рейс зібрав повний літак пасажирів. В інші дні білети купувало двоє-п"ятеро людей. Возити повітря не вигідно. Тому авіакомпанія вирішила призупинити рейс".

До дев"ятого липня власники авіакомпанії вирішать, чи продовжувати польоти в цьому напрямку. Можливо, його реорганізують, продовживши до Сімферополя. Квиток за маршрутом Тернопіль-Київ-Сімферополь в такому випадку коштуватиме для пасажира 1500 гривень.

"Наші люди звикли їздити машинами, і перевчити їх важко, — зазначив Кожевніков. — Правда вже за той час, що рейс відбувався, в нього з"явилося двоє постійних клієнтів — бізнесмен Василь Чубак та нардеп Орест Муц".

Нагадаємо, рейс Тернопіль-Київ запустили в травні, за ініціативи тодішнього губернатора Тернопільщини Ярослава Сухого.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Авіарейс, запущений Сухим, призупинили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі