понеділок, 11 січня 2010 13:07

Три українські авіакомпанії покинули "чорний список" ЄС

Три українські авіакомпанії покинули "чорний список" ЄС
Європейська Комісія в 2009 році виключила три українські авіакомпанії з "чорного списку", дозволивши їм польоти до країн Європейського Союзу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства транспорту і зв"язку, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Були виключені зі списку компанії - "Воларе", "Українська авіаційно-транспортна компанія" (УАТК) і "Мотор Січ".

Крім того, четвертій авіакомпанії - "Українські середземноморські авіалінії" дозволено літати до Європи на одному літаку з її парку.

Єврокомісія 8 квітня 2009 року включила в "чорний список" українського вантажоперевізника "Мотор-січ".

ТОВ "Українсько-середземноморські авіалінії" створене 1999 року, виконує регулярні і чартерні рейси, зокрема до Лівану, Єгипту, Словенії, Італії, Іспанії, Хорватії, Великої Британії, Туреччини, Болгарії, Греції.

УАТК створена в 1997 році. У парк її літаків входять Мул-76, Ан-12, Ан-26 і Ту-154Б, а також гелікоптери Мі-8МТВ.

ЗАТ "Авіакомпанія "Воларе" працює на світовому ринку вантажних авіаперевезень з 1995 року і виконує вантажоперевезення з України, а також між країнами Близького Сходу, ПСА, Африки, Південної Америки, Австралії, КНР.

У парку корпоративної авіакомпанії "Мотор-січ" - 12 літаків, зокрема Ан-140, Ан-74, Ан- 24, Ан-12, Як-40, Як-42. Авіакомпанія виконує переважно чартерні рейси.

Зараз ви читаєте новину «Три українські авіакомпанії покинули "чорний список" ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі