вівторок, 11 липня 2017 20:21

Авіакомпанія МАУ спростовує звинувачення в перешкоджанні виходу Ryanair на український ринок.

Авіакомпанія МАУ спростовує звинувачення в перешкоджанні виходу Ryanair на український ринок.
Авіакомпанія "Міжнардні авіалінії України" спростовує звинувачення в перешкоджанні виходу Ryanair на український ринок. Фото: ТСН

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" спростовує звинувачення в перешкоджанні виходу Ryanair на український ринок.

"МАУ здивована заявою ірландського бюджетного перевізника Ryanair про скасування своїх планів на українському ринку", - йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначається, своє рішення лоукост пояснює бажанням аеропорту "Бориспіль" захистити "високотарифних перевізників", в тому числі й МАУ, та позбавити наших співвітчизників можливості літати за доступними цінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Довбати сю скалу треба нам усім" - мережа лютує через демарш лоукостера Ryanair

Це твердження, повідомляють у авіакомпанії МАУ, не відповідає дійсності.

"У відповідь на численні звинувачення у створенні перешкод для появи в Україні нових перевізників МАУ офіційно заявляє, що не є учасником переговорів між аеропортом "Бориспіль" та Ryanair, а тому не має жодної можливості впливати на перебіг цих переговорів", - йдеться у повідомленні.

Ірландський лоукостер Ryanair офіційно йде з України. Міністерство інфраструктури України та керівництво аеропорту "Бориспіль" не дотримали угоду з ним.

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанія МАУ спростовує звинувачення в перешкоджанні виходу Ryanair на український ринок.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі