середа, 28 липня 2021 05:15

Астрологиня розповіла, чого не можна робити 28 липня

Астрологиня розповіла, чого не можна робити 28 липня
Краще відкласти лікування зубів. Не можна проколювати вуха і робити татуювання. Фото: pixabay.com

28 липня недолікована застуда може дати ускладнення. Стережіться захворювання на гайморит. Оперативні втручання краще відкласти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Особливо вразливою буде печінка, - говорить астрологиня. – Цього дня відмовтеся від горілчаних напоїв. Перейдіть на дієтичне харчування. Не слід здавати донорської крові. Підтримайте роботу органів кровотворення. Рівень гемоглобіну може понизитися. Відкладіть операції з видалення пухлин та наростів. Погано переноситиметься наркоз. Хірургічне втручання доведеться повторювати. Не можна проколювати вуха і робити татуювання. Краще відкласти лікування зубів".

Овен

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Часом турбуватиме головний біль. Знижується працездатність. Не засиджуйтеся довго на роботі. Прогуляйтеся ввечері пішки.

Телець

Слизова ока буде надто чутливою. Не слід підбирати контактні лінзи. Запобігайте потраплянню в очі хімічних речовин.

Близнюки

Самопочуття значно покращиться. Не залежуйтеся у ліжку. Відчуєте потребу у збільшенні фізичної активності. Розпочніть заняття спортом.

Рак

Непокоїтиме печія. Змінюється кислотність шлункового соку. Відкоригуйте відповідним чином свій денний раціон харчування.

Лев

Турбуватиме безсоння. Прогуляйтеся свіжим повітрям перед сном. Не працюйте допізна. Замість перегляду останніх новин послухайте приємну музику.

Діва

Можливі перебої у роботі серця. Дослухайтеся до самопочуття. По можливості створіть собі комфортні умови для роботи. Уникайте стресів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Терези

Не бажано проводити операції. Особливо на органах черевної порожнини. Можуть виникати ускладнення як у процесі хірургічного втручання, так і в період реабілітації.

Скорпіон

Стимулюйте виведення з організму токсинів та шлаків. Промивайте нирки. Менше їжте протягом дня.

Стрілець

Підвищується плодючість організму. Стережіться небажаної вагітності. Не робіть аборти. Можливі подальші ускладнення.

Козеріг

Тіло потребуватиме додаткового зволоження. Приймайте ванну. Використовуйте зволожуючі креми. Пийте чисту воду.

Водолій

Робити нову зачіску не час. Волосся погано ростиме після стрижки. Фарбувати коси цього дня також не слід. Вони виглядатимуть тьмяно. Колір нерівно лягатиме.

Риби

Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Зранку важко буде підняти себе з ліжка. Відмовтеся від додаткової роботи. Сил на неї може не вистачити.

Протягом тижня з 26 липня по 1 серпня відкриєте у собі нові таланти.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня розповіла, чого не можна робити 28 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі