субота, 20 квітня 2013 14:04

Янукович взяв до рук лопату і посадив ялинку
8

Фото: Фото: прес-служба глави держави

Президент України Віктор Янукович у день всеукраїнської акції "За чисте довкілля" посадив дерева на території дитячого будинку "Любисток" у с. Нові Петрівці Київської області. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент разом із вихованцями дитячого будинку посадив ялинку. Він поспілкувався з дітьми, запитав їх про умови перебування в закладі, успіхи в навчанні, поцікавився, ким вони хочуть стати у майбутньому.

За словами Януковича, тим вихованцям, які планують вступати до вищих навчальних закладів, буде надаватися допомога.

"Я буду допомагати з власного рахунку. Це буде від мене додаткова стипендія", - сказав він, зазначивши, що всім вихованцям дитбудинку необхідно старанно навчатися та здобувати освіту.

Янукович подарував дітям футбольні, волейбольні та баскетбольні м'ячі, а дитбудинку - мікрохвильову піч і пилосос. Вихованці "Любистка" подякували президенту за постійну турботу й допомогу. Глава держави пообіцяв приїжджати частіше.

У свою чергу, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк повідомив, що цього літа 500 дітей Київщини, зокрема й вихованці дитбудинку "Любисток", відпочиватимуть у Греції на острові Кріт.

Президент Украины Виктор Янукович в день всеукраинской акции "За чистую окружающую среду" посадил деревья на территории детского дома "Любисток" в с. Новые Петровцы Киевской области. Это учреждение Глава государства опекает длительное время.

Президент вместе с воспитанниками детского дома посадил ель. Он пообщался с детьми, спросил их об условиях пребывания в учреждении, успехах в учебе, поинтересовался, кем они хотят стать в будущем.

По словам Виктора Януковича, тем воспитанникам, которые планируют поступать в высшие учебные заведения, будет предоставляться помощь. "Я буду помогать собственными средствами. Это будет от меня дополнительная стипендия", - сказал Глава государства, отметив, что всем воспитанникам детдома необходимо прилежно учиться и получать образование.

Виктор Янукович подарил детям футбольные, волейбольные и баскетбольные мячи, а детдому - микроволновую печь и пылесос. Воспитанники "Любистка" поблагодарили Президента за постоянную заботу и помощь. Глава государства пообещал приезжать чаще.

В свою очередь, председатель Киевской областной государственной администрации Анатолий Присяжнюк сообщил, что этим летом 500 детей Киевщины, в том числе и воспитанники детдома "Любисток", будут отдыхать в Греции на острове Крит.

Зараз ви читаєте новину «Янукович взяв до рук лопату і посадив ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі