понеділок, 26 грудня 2016 14:57

Янукович розкошує в престижному районі Сочі

Екс-президент України Віктор Янукович живе у Сочі на території лісництва.

Місцеві жителі незадоволені новим сусідом, бо через нього в сусідніх будинках зникає вода.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Жителі двох 3-поверхових "сталінок" на вул. Єсауленка, 8 і 10 підозрюють Януковича у своїх бідах із водопостачанням. Їм доводиться по кілька днів сидіти без води - в кранах зникає тиск.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як "Межигір'я" опинилося в руках Януковича

Ще 2015 року на сочинських форумах з'явилися перші згадки про Віктора Федоровича.

"Янукович будується на вулиці Єсауленка, і води йому мало!", - писали анонімні користувачі.

"Через те, що у нас тут побудували нові будинки, вони врізалися в нашу трубу", - розповідала Катерина Кошман.

"У Сочі Янукович живе на вулиці Єсауленка, крайній будиночок", - уточнив Віталій Мінаков. Він додав, що тут і українська охорона, і співробітники федеральної служби охорони.

 

Офіційно маєток Януковича не має адреси. Згідно з кадастровою картою, він розташований в Мацестинському лісництві і позначений кварталом №74, виділом 15. Півгектара землі на території його ділянки мають статус "особливо охоронюваних територій і об'єктів", а цільове призначення - для облаштування і експлуатації пансіонату сімейного типу.

Місце дуже престижне. Ділянка розташована на південно-східному схилі гори Благодать, а з хребта гори відкривається краєвид на горизонт Чорного моря, гори Червоної галявини, Мацесту, засніжені скелі головного Кавказького хребта і масив гори Ахун.

 

Ремонт в особняку Януковича робили майстри з Донецька. Один з них виклав у соцмережах фото з дому. У просторому залі - мармурова підлога з візерунком у центрі.

"Полірувальники 80-го рівня", - написав Андрій Ганшин з Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розкошує в престижному районі Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі