вівторок, 14 лютого 2012 20:37

Янукович привітав 115-річну українку та подарував пухову хустку

Янукович привітав 115-річну українку та подарував пухову хустку

Президент України Віктор Янукович привітав мешканку села Хотимир Тлумацького району Івано-Франківської області Катерину Козак із 115 днем народження.

Про це повідомляє прес-служба президента.

У повідомленні йдеться, що від імені президента ювілярка отримала вітальну листівку та велику пухову хустку в подарунок.

"Президент дав мені доручення відвідати вас нині, у ваш день народження, і я з великою радістю тут, разом з представниками районної державної адміністрації, аби засвідчити нашу особливу повагу до тих людей, яким Господь велів довго жити, бо вони у свій час багато пережили, багато горя зазнали. Але, мабуть, нікому ніколи не зробили зла, а робили лише добро", - сказав голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, який вручив ювілярці подарунок від імені президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріший Українець любить цукерки

Зазначимо, що 115-річна Катерина Козак проживає в сім'ї своєї племінниці.

До виходу на пенсію вона працювала в місцевому колгоспі "Прапор комунізму". Не була заміжня, власних дітей не має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 104-річна Текла Хлівна випиває ложку горілки щодня

Однак жінка виховала племінниць, Ганну та Олену, дочок старшої сестри, яку під час війни фашисти вивезли в Німеччину, де та померла.

Катерина Козак офіційно є найстаршою громадянкою України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав 115-річну українку та подарував пухову хустку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі