понеділок, 04 березня 2013 14:04

Янукович добудував собі поле для гольфу та власний кінний клуб

За рік у резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" завершилося будівництво поля для гольфу, вертолітного майданчика, кінного- і яхт-клубів та комплексу теплиць. Це видно з супутникових кадрів Google Earth, пише Українська правда.

Останнє фотографування цієї території було проведене півроку тому, 3 вересня 2012-го, але доступними кадри стали тільки тепер. Попередня супутникова зйомка резиденції Януковича відбувалася 27 серпня 2011 року.

Перше, що впадає в око - це поле для гольфу, на місці якого рік тому був пустир.

"Утримувати таку інфраструктуру коштує півмільйона євро щороку, пишуть профільні видання. Крім того, що вартість самого будівництва сягає мінімум 2-3 мільйона євро", - зазначає видання.

Інший добудований цьогоріч об'єкт - це приватний вертолітний майданчик з ангаром. Як тепер видно, його повністю завершено.

Якщо порівняти зі знімками 2011 року, то в 2012-му навколо гаражного комплексу почали зводити ще кілька споруд. Зокрема, у Януковича з'явився свій комплекс унікальних теплиць на 20 кліматичних зон - аж до субтропіків.

Поблизу будинку, де мешкав Янукович до переїзду в клубний будинок, завершили спорудження кінного клубу, в якому є персональні стайні та критий манеж. За рік до того на майданчику нічого не було.

Яхт-клуб Януковича також завершили будувати торік. Ліворуч від нього - індивідуальна пожежна станція Януковича. Крайній праворуч об'єкт ідентифікувати поки що не вдалося.

У клубному будинку, охрещеному "Хонка" за назвою фінської компанії, що є фахівцем зі зведення споруд з дерев'яного брусу, роботи були звершені в 2011 році та змін не помічено.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович добудував собі поле для гольфу та власний кінний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі